Product Aantal Totaal

Gewicht: 250 | Verpakking: Samen verpakt verwijderen
Gratis bezorging boven de €75,- Subtotaal: € 0,00

Het lijkt er op dat uw winkelmand nog leeg is.

Sorteren op:

Kalfsgehakt

Kalfsgehakt

200 gram

Vanaf € 3,00
Kalfsrollade Gekruid

Kalfsrollade Gekruid

1000 gram

€ 26,50
Kalfs Saucijs

Kalfs Saucijs

100 gram

€ 1,80
Kalfs Schnitzel Rosé

Kalfs Schnitzel Rosé

150 gram

€ 4,60
Kalfs Jus de Veau Joost & Paul (1 ltr)

Kalfs Jus de Veau Joost & Paul (1 ltr)

1000 gram

€ 24,95
Kalfs Sucadelap Rosé

Kalfs Sucadelap Rosé

150 gram

€ 4,00
Kalfsbiefstuk Rosé

Kalfsbiefstuk Rosé

120 gram

Vanaf € 3,50
Kalfs Ribeye Rosé

Kalfs Ribeye Rosé

150 gram

€ 4,50
Vitello Tonato (10 x 80 gram)

Vitello Tonato (10 x 80 gram)

800 gram

€ 19,80
Kalfs Schnitzel Rosé Gepaneerd

Kalfs Schnitzel Rosé Gepaneerd

150 gram

€ 4,70
Kalfs Lappen

Kalfs Lappen

150 gram

€ 3,30
Kalfsleverlap

Kalfsleverlap

150 gram

€ 3,15

Kalfsvlees

Kalfsvlees is mals, bevat nauwelijks bindweefsel en weinig vet. Koopuwvlees.nl levert horecakwaliteit kalfsvlees, zowel blank als rosé. Blank kalfsvlees is afkomstig van dieren die uitsluitend met melk worden gevoed en na 24 weken rijp zijn voor consumptie. Rosé kalfsvlees is van geselecteerde stiertjes die na 6 maanden van melk overstappen op vast voer, hoofdzakelijk graan. Na 32 weken zijn ze rijp voor consumptie Kalveren werden in het verleden wel eens gemest in beperkte ruimtes. Dankzij goede opiniecampagnes leven ze nu doorgaans zoals het hoort – in kuddeverband.

Blank en rosé

De kleur van blank kalfsvlees komt door de exclusieve voeding, niet door gebrek aan beweging zoals vaak werd beweerd. Rosé kalfsvlees heeft overigens een frisse, lichtrode kleur en is geschikt voor allerlei bereidingen. Blank kalfsvlees is erg geschikt voor allerlei subtiel smakende gerechten, eventueel met zachte, niet te nadrukkelijke sauzen. Ook op de barbecue is een Kalfs Entrecôte Rosé een delicatesse.

 

Populaire kalfsvlees producten

Wij maken van kalfsvlees EntrecôteBiefstuk Rosé, Ribeye Rosé, Schnitzel RoséSaucijzen, noem maar op.

Blank kalfsvlees combineert uitstekend met dragon, salie, citroen, witte wijn, morieljes, eekhoorntjesbrood. Rosé kalfsvlees kunt u het beste klaarmaken als “ gewoon rundvlees maar u hoeft het minder lang te garen.

Jus de Veau Joost & Paul

Jus de veau is een gereduceerde bouillon, en wordt de ‘moeder der bruine sauzen’ genoemd. Het wordt gemaakt van geroosterde kalfsbotten en een bouquet garni, dat bestaat uit wortel, bleekselderij, uien, knoflook en verschillende kruiden. Zet in een handomdraai  een smaakvolle saus op tafel.